- Yarım paket sucuk
- 1 paket spagetti
- 1 soğan
- 1 havuç
- 1 kase konserve bezelye
- 2 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri
- 1 çorba kaşığı margarin
- Tuz
Sucuğu ortadan ikiye
kesip ince ince dilimleyin. Soğan ve havucu temizleyip küp şeklinde doğrayın ve
havuçları tuzlu suda haşlayıp süzün.Diğer tarafta Makarnayı bol tuzlu suda
haşlayıp daha sonra süzün.
Margarini tavada eritip sucukları hafifçe kavurun.
Soğan ve havucu ekleyip 2-3 dakika karıştırın. Bezelye ve 1 su bardağı suyu
ilave edip kaynamaya bırakın. Kapağı kapalı 10 dakika pişirin.Makarnayı
hazırladığınız malzemeyle karıştırın. Üzerine rendelenmiş kaşar peynir koyarak
sıcak olarak servis yapın.
|