TARİFLER
  • yarım paket makarna
  • 6 su bardağı su ( makarnayı haşlamak için)
  • 3 adet yumurta
  • 1 su bardağı peynir rendesi
  • 1 su bardağı süt
  • 1 çay bardağından 1 parmak eksik sıvı yağ
  • 10-12 dal yaprakları temizlenip kıyılmış maydanoz.
  • tuz, karabiber 

 Makarnaları 15 dakika haşlayın ve süzün. Hemen içine 1 çorba kaşığı sıvı yağ katın ve yapışmaması için karıştırın. Ayrı bir kapta yumurtaları, peyniri,maydanozu, sıvı yağını ve sütü karıştırın .Bu harca makarnaları da karıştırın. 

Kare bir borcamı tepsiyi margarin ile yağlayıp çok az un sepin ve makarnalı harcı tepsiye boşaltın. üzerine kaşar peyniri rendesini serpin. Önceden ısıtılmış fırında üzeri kızarana kadar fırınlayın. 1 su bardağı kaşar peyniri rendesi
Ürünlerimiz Makarna Çeşitleri